2022 F1 Suudi Arabistan Grand Prix canlı eleme akışı çok yakında başlıyor ve Ferrari ve Red Bull yine yenilecek takımlar gibi görünüyor. Şu anda evde değilseniz, nasıl yapılacağını bilmek isteyeceksiniz. VPN ile F1 canlı yayınlarını izleyinKesinlikle.

2022 F1 Suudi Arabistan Grand Prix canlı akışı: Çevrimiçi canlı nasıl izlenir

2022 F1 Suudi Arabistan Grand Prix’si 27 Mart Pazar günü 13:00 ET / 10:00 PT / 18:00 BST’de başlıyor. Eleme bugün.
ÜCRETSİZ CANLI YAYIN – İzle RTL Zwee (Lüksemburg) veya sunucu TV (Avusturya)
• Birleşik Krallık – İzle Gökyüzü sporları veya Şimdi
• BİZ — ESPN üzerinden izleyin Sapan veya Fubo.TV
• Her yerde izleyin – Denemek ExpressVPN %100 risksiz

Tabii devam edeceğini varsayarsak. Suudi Arabistan Grand Prix’si, yakındaki bir petrol tesisine yapılan füze saldırısı nedeniyle dün şüpheli hale geldi. Ancak, pilotlar ve takımlar ve F1 içindeki kıdemli kişiler arasında dört saatlik görüşmelerin ardından yarışmaya karar verdiler.



genel-26

Bir cevap yazın