Sabah Battlefield 2042 oyuncuları, yine haftanın o zamanı! Evet, Battlefield 2042’de artık yeni zorluklar ve haftalık ödüller var. Battlefield 2042 Haftalık Sıfırlama Mücadelesi #12 (10 Mart – 17 Mart) ödüllerini açmak için tüm gereksinimler burada.

Battlefield 2042 Haftalık Sıfırlama Yarışması #12 (10 Mart – 17 Mart):

Battlefield 2042 Weekly Reset Challenge #12 Nasıl Tamamlanır ve Kazanılır (10 Mart – 17 Mart) Ödül:

  • Herhangi bir patlayıcı ile verilen 1200 hasar.
  • Saldırı tüfekleriyle öldürülen 30 düşman.
  • 40 takım arkadaşı canlandı.

Bu haftanın haftalık mücadelesi, yapıştırmaktan biraz daha fazla zaman alabilir. Saldırı tüfeğiyle öldürmek yeterince kolay olsa da, takım arkadaşlarını canlandırmak oyuncuların daha fazla dikkat etmelerini gerektirecek. En iyi ipucumuz, kadroya veya yoğun sayıda oyuncunun olduğu yere bağlı kalın ve yalnızca güvenli olduğunda diriltin. Birini çapraz ateşte hemen ölmek üzere diriltmenin anlamı yok.

Herhangi bir patlayıcının verdiği hasara gelince, kullandığınız şeye bağlı kalın. El bombaları iyi bir seçimdir, ancak tanklardan ve diğer araçlardan kaynaklanan sıçrama hasarının da patlayıcı hasar olarak sayılabileceğine inanıyoruz.

Tebrikler, şimdi SFAR-M GL tüfeği için Battlefield 2042 haftalık görev #12 ödülü, Snow Blaster nadir silah görünümü ile birlikte 15.000 XP kazanmış olmalısınız.

Her hafta Perşembe günü 4:00am PT/6:00am CT/7:00am ET’de Battlefield 2042 haftalık görevleri yenilenir ve yeni bir haftalık ödül ortaya çıkar. Bu ödüllerin ve haftalık zorlukların ne zaman düştüğü konusunda güncel kalmak istiyorsanız, Twitter’da MP1st’i takip edinveya Battlefield 2042 için kılavuz sayfamıza göz atın.





oyun-6

Bir cevap yazın