Top Rank Boxing’in en son Cuma gecesi kartı süper hafif sıklet dünya şampiyonası için sonuçlar sunduğundan, Ramirez vs. Pedraza canlı akışının zamanı geldi.

Ramirez vs. Pedraza saat ve tarih

• Tarih: Bugün (4 Mart Cuma)
• Ramirez – Pedraza ana kartı:
20:00 ET / 17:00 PT / 1:00 GMT.
Ramirez vs. Pedraza ana etkinlik zamanı: Halka yürüyüşleri için tahmin 22:00 ET / 19:00 PT / 3:00 GMT – ancak her zaman daha erken devam edebilirler.
Etkinlik, Kaliforniya, Fresno’daki Smart Center’dan canlı yayınlanacak.
ABD’de izle — ESPN Artı
Birleşik Krallık’ta izle — Gökyüzü sporları

Ringin bir tarafında, eski şampiyon Jose Carlos Ramirez, geçen Mayıs ayında kaybettiği ivmeyi yeniden kazanmak istiyor. Ramirez, gerçek süper hafif sıklet dünya şampiyonu olan Josh Taylor’a karşı birleşme maçını kaybetti.



genel-26

Bir cevap yazın